/slikaFoto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
Zanimljivosti

Žena Siniše Mihajlovića dominira u kupaćem kostimu

Iako je uveliko zagazila u petu deceniju života (spekuliše se da ima 46 godina), supruga Siniše Mihajlovića, Arijana Rapaćoni, i dalje odlično izgleda.


Nekadašnja italijanska manekenka, koja je ovo ljeto po treći put potvrdila svoj brak sa trenerom Bolonje, definitivno voli i da se fotografiše - što je potvrdila nedavnom fotkom na svom Instagram profilu.

"Volim da me fotografišu, da li je to šteta? Mogli bih da se kandidujem da postanem 40+? Šta mislite? Moj muž se slaže", napisala je Arijana uz fotografiju koju je podijelila.

Inače, Arijana je Siniši prvi put za oko zapala 1995. godine kada su se i upoznali. Godinu dana kasnije su se vjenčali, da bi crkveni brak sklopili 2005. godine u Sremskim Karlovcima.

"Upoznali smo se preko zajedničke prijateljice kojoj sam odmah rekao: 'Poručite Arijani da ću je danas oženiti ako želi. Ukoliko neće danas, onda može i sutra'... Oduvek je bila uz mene i imala je više hrabrosti nego ja. Bez nje ne bih bio čovek kakav sam danas", rekao je Mihajlović u jednom intervjuu.

U nastavku pogledajte njenu fogografiju koja jasno pokazuje da Arijana sjajno izgleda i sa skoro 50 godina, prenosi Telegraf.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic)

Izvor: telegraf.rs

Komentari

Ostavite komentar