/slikaFoto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
Zanimljivosti

ELIZABET HARLI U 56 GODINA U PROVOKATIVNOJ HALJINI OTKRILA GRUDI!

Svaka čast.


U četvrtak je 56-godišnja manekenka i glumica Elizabet Harli podelila snimak svog noćnog provoda dok je oblačila duboku ljubičasto-crnu cvetnu haljinu od Temperly London. Bila je nasmejana dok se hvalila promenom garderobe.

"Dobro je povremeno skidati trake", napisala je ona uz naslov

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Obožavatelji su preplavili komentare kako bi zvezdi dali do znanja koliko im se sviđa izgled.

"Lepotica", napisao je jedan obožavatelj.

"Siguran sam da biste mogli učiniti da svaka odeća izgleda neverojatno", rekao je neko.

"Prekrasna, prekrasna, oduzima dah", dodala je druga osoba. "Ljubav ljubav ljubav milion puta ljubav!" primetio je komentator.

Tokom poslednjih godinu dana, pogotovo tokom karantina, ljudi su se znojili i Hurley, uprkos čestim slikama bikinija, očito nije izuzetak. Ovo nije prvi put da joj je Hurley dala oduška. U aprilu je oduševila obožavatelje u svilenkasto ružičastoj haljini s prorezom do bedara.

"Još uvek kod kuće s porodicom, ali trenerke prognane na noć", napisala je.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

U intervjuu za Hello Magazine prošle godine, Harli je otvorila život o karantinu.

"Ima nas 9. Ovde imam celu svoju porodicu, uključujući majku, tetu i prijateljicu koja ima teške respiratorne probleme. Potpuno sam paranoičan što ih neću moći čuvati, a nisam neka neko izađe iz kuće osim mene. Samo odlazim u lokalne trgovine s hranom i nosim masku i rukavice. Užasnuta sam od vraćanja virusa svojim ugroženim gostima ", objasnila je.

Priznala je i da su svi u kući imali određene poslove koje su vodili u Excel-ovoj tablici "označenoj bojom", koja je uključivala planiranje obroka, pranje rublja i kupovinu namirnica. Rekla je i da postoje određene uloge koje treba imati, uključujući i to da se sme gledati televiziju tek posle 18 sati, kako se ne bi "pretvorile u kauč".

"Potajno, radije bih se bavila vrtlarstvom, nego radila bilo što drugo", dodala je. "Bio sam vani radeći neke stvari najmanje pet sati dnevno. Brat mi je kupio komplet onoga što on naziva 'ženskim alatima', koji su lagani. Imam svoju šupu sa svim svojim alatima u sebi, i jao bilo ko drugi ko ih koristi. Inače mislim da sam sa svime u redu. "

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar