/slikaFoto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
Ostalo

"UMORNA SAM I ŽELIM SVOJE TELO NAZAD"! Glumica neprekidno doji već SEDAM GODINA!

Uskoro dobija i četvrto dete.


Glumica Tereza Palmer trenutno je trudna sa svojim četvrtim detetom, a nedavno je na Instagramu otkrila da svoju decu još uvek doji. Prvo dete rodila je 2014. i od tada neprekidno doji.

"Danas je 2728. dan kako dojim. Počela sam 17. februara 2014. kad sam rodila svog prvog sina. Dojila sam ga dok sam bila trudna s drugim sinom, a onda sam ih godinu dana dojila u paru. Drugog sina sam nastavila da dojim kroz treću trudnoću, a onda sam njega i ćerkicu dojila u paru. Tokom ove trudnoće još uvek dojim trećeg sina, a uskoro će biti treći put da dojim u paru", piše ona.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teresa Palmer (@teresapalmer)

"Ima dana kad mi je to teško, umorna sam i želim svoje telo nazad, a drugim danima osećam duboku zahvalnost za to iskustvo. Imala sam privilegiju da izaberem dojenje, što nema svako. Nekima je lakše nego drugima. Znam mnogo žena koje su pokušale da doje, ali nisu mogle. Žene ne bi trebalo osuđivati prema tome kako hrane svoju decu.

Pre dve godine su me muškarac i žena napali jer sam svoju šest nedelja staru ćerkicu dojila na klupi u parku. Da se to dogodilo kad sam tek postala mama, to bi me jako potreslo. Nadam se da druge žene, koje su odlučile da doje i imaju tu priliku, to mogu da rade bez straha od osude. Teško mi je da poverujem da rasprava o tome i dalje traje", napisala je.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teresa Palmer (@teresapalmer)

Tereza sa svojim suprugom Markom Veberom ima troje dece, sinčiće Bodija Rejna (7) i Foresta Sejdža (4.5), te ćerkicu Poet Lejk (2), a uskoro im stiže i četvrta beba. Glumica na Instagramu često deli porodične fotografije i one na kojima doji svoju decu.

 

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar