/slikaFoto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
Zanimljivosti

NIJE BIRALA SREDSTVA ZA SLAVU! OPŠTILA JE SA DVOJICOM FUDBALERA KAO MALOLETNA PROSTITUTKA

Danas je model i glumica a pokreće i svoj brend veša!


Nije birala sredstva da dođe do slave, a pre sedam godina našla se u centru skandala kada se saznalo da su dvojica fudbalera imali odnose sa njom koja je tada bila maloletna prostitutka.

Ime Zahije Dehar dobro je poznato u Francuskoj, ali i širom sveta nakon skandala iz 2010. godine, kada se fudbaler Karim Benzem zajedno sa Frankom Riberijem našao u centru skandala sa tada maloletnom prostitutkom Zahijom Dehar. Zahija je tada za veče s igračima dobila 700 evra, a onda dobila poziv na sud, na kojem je utvđeno da "fudbaleri nisu mogli da znaju koliko ima godina".

Pariski sud je januara 2014. godine odbacio tužbu protiv francuskih fudbalera Karima Benzeme i Franka Riberija koja ih je teretila za zavođenje maloletnice Zahije Dehar 2010. godine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🎀 Zahia Dehar 🎀 (@zahiaofficiel)

Ova devojka je u vreme velikog skandala radila kao prostitutka, a zbog toga su umalo fudbaleri završili iza rešetaka. Uz sve to je bila i maloletna!

Od tog trenutka je njena karijera "eksplodirala", pa je bila na naslovnim stranama mnogih svetskih novina, a finansijeri sa svih strana su joj nudili novac da izgradi karijeru kakvu želi. Zbog njenog stava i stalnih intervjua je u Francuskoj dobila nadimak "Skandalozna".

Rođena je u Alžiru 25. februara 1992. godine, a sa deset godina se sa bratom seli u Francusku.

Sa 16 godina postaje prostitutka, a pričalo se da mesečno zarađuje 20.000 evra od najstarijeg zanata na svetu.

Njen otac i dalje živi u Alžiru i odrekao se je nakon što su isplivale optužbe i seks skandal. U Francuskoj su inače seksualni odnosi dozvoljeni od 15. godine, ali zakon kaže i da prostitutka ne sme biti mlađa od 18 godina. Zbog nje je Benzema završio sa igranjem sa reprezentaciju neposredno pre Svetskog prvenstva 2010. godine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🎀 Zahia Dehar 🎀 (@zahiaofficiel)

Ona je danas glumica sa čuvenim ulogama u filmovima "Laka žena" i "Žozefin, trudna i predivna", a u međuvremenu je ogroman medijski publicitet iskoristila i postala dizajner donjeg veša.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar