/slikaFoto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
Ostalo

Sofija Milošević pokazala kako izgleda u bikiniju

Manekenka Sofija Milošević uživa s porodicom u Španiji, odakle je objavila fotografije u bikiniju kojima je sve oduševila.  


Sofija je za ovu priliku pozirala u minijaturnom roze bikiniju na terasi i baštenskoj garnituri i tom prilikom pokazala zanosnu i izvajanu figuru, koja je mnoge ostavila bez teksta.

"Leto se ne završava", napisala je Miloševićeva pored slika na kojima je vidimo dok se uvija na krevetu, ali i isteže na terasi.

Podsjetimo, Sofija i njen partner, fudbaler Luka Jović, sa kojim manekenka ima sina Alekseja, planirali su svadbu za ovu godinu, međutim, zbog pandemije virusa korona riješili su da pomjere venčanje.

"Iako se stvari polako vraćaju u normalu i situacija sa pandemijom se poboljšava, odlučili smo da ipak sačekamo sledeću godinu i budemo apsolutno sigurni da nikoga ne izlažemo riziku. Uz sve to, svi znamo da je organizacija venčanja dug proces, tako da uskoro krećemo da se bavimo time i ako Bog da, sledeće godine u ovo vreme ćemo biti venčani", rekla je manekenka ranije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Izvor: nezavisne.com

Komentari

Ostavite komentar