/slikaFoto: Ilustracija
Ostalo

Salma Hajek u kupaćem kostimu čestitala sama sebi rođendan

Glumica Salma Hajek, jedna od najistaknutijih meksičkih ličnosti u Holivudu, a nedavno je napunila 55. godina. Izgleda kao da je vrijeme stalo za nju, a tajna njenog besprijekornog tijela i blistavog tena potpuno je prirodna.


Na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju na kojoj pozira u plavom jednodijelnom kostimu koji naglasio njene bujne obline, ali i zavidnu formu:

"Srećan mi 55. rođendan, veselim se novim avanturama", napisala je.

Njeni pratioci su joj čestitali, ali i pisali da izgleda "Spektakularno", da je "Božanstvena", kao i da "Ne izgleda starije od 25 godina"...

Glumica Salma Hajek, jedna od najistaknutijih meksičkih ličnosti u Holivudu, a nedavno je napunila 55. godina. Izgleda kao da je vreme stalo za nju, a tajna njenog besprekornog tela i blistavog tena potpuno je prirodna, prenosi b92.

Podsjetimo, glumica je progovorila i o životnim navikama i o borbi sa skidanjem viška kilograma za potrebe snimanja novog filma "House of Gucci":

"Skinula sam jako malo. Jako ih brzo 'nabacite', ali toliko je vremena potrebno da ih izgubite. Uzimajući u obzir sve napravljene kilometraže i pritisak, moje je tijelo je nevjerovatno ravnodušno. Ne smatram se nekom super zgodnom ženom, ali znam da mi ne ide loše u ovim godinama", rekla je glumica i naglasila kako to pripisuje meditaciji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Izvor: nezavisne.com

Komentari

Ostavite komentar