/slikaFoto: Nikola Tomić
Estrada

Dirljivi momenti Slobe Radanovića sa majkom: Ove fotografije se rečima ne mogu opisati

Popularni pevač Sloba Radanović dirnuo je mnoge fotografijama sa majkom, Draginjom Radanović, za koju je mnogo vezan.


On je otišao iz Beograda u rodni Zrenjanin kako bi posetio majku i proveo vreme sa njom, a zajedničke kadrove podelio je na društvenim mrežama.

Sloba je ispred porodične kuće u rodnom mestu sedeo sa Draginjom i ispijao kafu, a majka i sin nisu skidali širok osmeh sa lica.

- Vodimo abrove majka i ja - napisao je Sloba i našalio se u opisu fotografija, a njegove pratioce raznežio je porodični trenutak.

"Majka je najveće bogatstvo", "Divno, jos dugo tako nasmejani bili", "Bravo, Slobo, tako se poštuje majka", "Retko je videti ovako iskrene i spontane slike, bilo gde i bilo kada u današnje vreme", "Predivne slike istinske sreće i radosti", neki su od komentara.

Podsetimo, Slobin otac, Dušan Radanović, preminuo je 31. decembra 2020. godine. Sloba je bio vema blizak sa svoim ocem, kako nam je rekao jednom prilikom, ne prođe dan da ga se ne seti i ne pomoli za njegovi dušu. On je tada ispričao bolnu priču o pokojom ocu.

- On je bio pošten čovek i uvek se setim njegove priče... Sa 16 godina se preselio iz sela u grad i sam je došao. Imao je patike, ali nije imao pertle na njima. Prošao je pijacom, video je na nekoj tezgi, žena je prodavala pertle. Ona se zapričala, a on, klinac od 16 godina, zgrabio je pertle kada ona nije gledala i pobegao - ispričao nam je svojevremeno i dodao:

- Posle pola sata se vratio, jer nije mogao da izdrži, da je on nešto ukrao. Doneo je toj ženi pertle i rekao: "Izvinite, ja sam ukarao pertle, ali stvarno, ja ovo ne mogu". Žena je videla o čemu se radi i poklonila mu je pertle.

- Uvek mi to odzvanja u glavi, šta god da radiš treba raditi pošteno, pošteno Bog nagradi. Ne treba činiti nikome na štetu, ne treba uzdizati sebe time što ćeš spustilti neikog drugog. Mislim da je poštenje jedna od ključnih stvari za uspeh u životu - rekao nam je tada Radanović.

Izvor: telegraf.rs

Komentari

Ostavite komentar