/slikaFoto: PRINTSCREEN
Estrada

SEVERINU UMALO UBILA STRUJA!

Vučkovićeva je održala koncert pred svojom publikom, a potom objavila utiske sa istog.


Severina je nakon duže pauze, održala koncert u Vinkovcima pred svojom publikom, a kako kaže, te noći je vladala posebna atmosfera. Naime, pevačica je objavila snimak sa svog nastupa gde je pokazala da je ona neprestano pevala, dok je kiša lila.

Severina je sve vreme trčkarala sa osmehom na licu i pevala sa svojim obožavateljima, a kada joj je osoblje na bini ponudilo da peva pod kišobranom, ona je to odbila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Rekli su mi moji iz osiguranja da nisam smjela dirat mikrofon, da me mogla struja ud'rit... Znala sam to, ali znala sam i da neće struja meni ništa. Otac mi je 30 godina radija u Elektrodalmaciji, valjda se to računa u Boga… Osim toga, kit, što me nije ubilo, snagu mi je ulilo. Probali su mene ubit i jači "volti" pa vidi kako sjajim. P.S. Zezan se. Ne pokušavajte ovo kod kuće... Ni na bini. Ni nigdje. Opasno je... – napisala je Seve u opisu videa.

Ovakav scenario je već poznat. Naime, pre Severine je to praktikovala Ceca Ražnatović koja je pred 20.000 ljudi u Ljuboviji pevala bez prekida dok je kiša padala, a kako je ranije izjavila, to je gotovo tradicija i vremenske neprilike nikada nisu bile povod da se druženje sa publikom odloži.

 

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar