/slikaFoto: Damir Dervišagić
Ostalo

SLOMIO JOJ REBRA, TUKAO JE U SNU! ZADRUGARKA PROŠLA PAKAO SA BIVŠIMv

Pevačica prošla agoniju sa bivšim.


Pevačica Irma Sejranić, učesnica "Zadruge 5", od cimera još uvek krije svoju tešku životnu priču.

Dok je jeziva priča Viktorije Mitrović, koju je sa 12 godina silovao sveštenik, glavna tema u Beloj kući, Irma Sejranić je rekla da će i ona kada bude spremna ispričati svoju ispovest, koju je svojevremeno podelila u drugom rijalitiju.

Irma je, naime, tokom svog boravka u "Parovima" u emisiji "Parograf" podelila svoju priču sa takmičarima i gledaocima, te je govorila o bivšem dečku i brutalnom zlostavljanju kroz koje je prošla:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IRMA SEJRANIĆ (@irmasejranic.official)

To je nešto o čemu ne volim da pričam, ali ipak sam smogla snage. Bivši dečko mi je slomio nos, rebra, tukao me je u snu jer je sanjao da ga varam, držao me je zarobljenu u sobi, čupao mi je kosu, vukao me po podu. Nisam smela da se čujem sa mamom i tatom - priznala je Irma tada kroz suze, prenosi "Srbija Danas", i dodala:

Još uvek ne mogu da isteram pravdu i to me ubija. Borim se sa traumama, želim da krenem napred, ali ne mogu. Želim da završi u zatvoru. Čak je izmislio da sam spavala sa njegovim ocem.

Ona je jednom prilikom gostovala i u jutarnjem programu, gde je takođe govorila o svojoj traumi:

Njegov otac mi je dugovao novac. On me je udarao u glavu pred njegovim ocem. Uspela sam da pobegnem tada. Ja sam ga nažalost zavolela, bila sam klinka bez samopouzdanja. Bio mi je pre toga prijatelj dve godine. Sve mi se obilo na nos. Udario me je kada mi je doveo najbolju drugaricu sa kojom me je prevario, udario me je kolenom u nos i zaključao me je da krvarim.

To je devojka sa kojom sam odrasla, ona je samo otišla. Niko mi nije pomogao. Nisam smela da zovem roditleje. Oteo mi je dokumenta, pasoše, pretio je njegovoj majci da će je ubiti. Budio me je svaku noć udarcima u glavu, rebra, stomak. Pesnicama me je udarao dok spavam. Polomio mi je rebra, nos, svašta nešto, nisam kosu imala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IRMA SEJRANIĆ (@irmasejranic.official)

Sanjao je da ga varam pa me je tukao. On se ložio na to, to mu je prijalo, silovao me je, psihopata, ozbiljan psihopata. Niko nije znao. Majka je pokušala da otme od njega, bili su skandali. Pisala sam dnevnik reči svojoj mami, jer nismo imale kontakt. Onda mi je on našao dnevnik, krila sam ga, i prebio me je jer to su dokazi.

Udario me je nogom, onda me šutirao na podu. Tada sam ga htela ubiti, ali kad sam mogla pobegao je. Imala sam 49 kilograma. Kad sam uspela da pobegnem, provalili su stanari da ima nekog, da se čudno dešava nešto, pala sam u nesvest, ne znam kako sam došla kući, znam da sam samo stigla kući, ne znam kako - pričala je Irma u jutarnjem programu.

Tokom svog učešća u "Parovima" Irma je imala i brutalne sukobe Dariom Šogorovićem, koji ju je šutnuo u međunožje prilikom svađe, te je imala frakturu karlice.

- Ja ću sada da ga tužim za udarac koji mi je naneo. Tužim ga za duševnu bol. Kada me je šutnuo pala sam i imala frakturu karlice, imala sam nesnosne bolove i krvarila sam 20 dana zbog njega. Samo sam ćutala i jela se - rekla je Irma tada.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar