/slikaFoto: PRINTSCREEN
Estrada

KAD POPIJE KOJU VIŠE NE ZNA GDE UDARA! ŠOK PRIZNANJE MARINE VISKOVIĆ: Ima problem sa ALKOHOLOM!

Pevačica priznaje da je svoje strahove pobedila i sazrela preko noći, pa naglašava da je korigovala usne jer nije bila zadovoljna kako su joj ranije izgledale.


Pevačica Marina Visković priznaje da je pobedila sve svoje strahove i uspela da preko noći odraste.

Najsrećniji trenuci su mi upravo sada, jer sam se suočila sa svim svojim strahovima i pobedila ih. Nekako sam odrasla preko noći i sebe zauvek stavila na prvo mesto, najteži trenuci su iza mene, emotivni slom i korona, osećala sam se bespomoćno, a to je najniža vibracija - kaže Marina za “Super TV” i dodaje kako je konačno svojoj publici dopustila da je na društvenim mrežama vide u pravom svetlu.

Dozvolila sam svojoj publici da me upozna i da prihvati moj humor, iskrenost i spontalnost, jer ja ne volim foliranje i dosadne ljude koji su po šablonu. Želim da budem to što jesam u svakom trenutku. Vidim da je moja publika oduševljena i jako sam srećna zbog naše interakcije - smatra pevačica koja je bila nezadovoljna svojim usnama i nedavno izvadila biopolimer iz njih.

Želela sam da iz usana potpuno izvadim biopolimer, jer - mladost-ludost - kroz smeh poručuje Viskovićeva i usput otkriva šta je recept za njen dobar izgled.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina Viskovic-VISCOZA✨ (@marina_viskovic_official)

Ključ mog dobrog izgleda je intenzivan trening, dobar san i mnogo pozitivne energije. Izbacujem snimke iz teretane na Instagramu i moram reći da sam oduševljena koliko mi devojaka piše da sam im motivacija i da su krenule zbog mene u teretanu - izjavljuje Marina.

Ona dodaje da se trudi da se oslobodi svih poroka.

Nisam neko ko dosta puši i ko uživa u alkoholu, međutim problem je kada izađem, a to je retko i onda baš preteram sa cigaretama, a ponekad i sa alkoholom. Ne znam šta da radim kada su svi oko mene ludi - kroz smeh ističe pevačica i za kraj otkriva na kakvim projektima radi.

Radim na albumu i moram priznati da će tu biti svega svega, ali sam jako ponosna na uspehe pesama koje sam izbacila prethodne godine i dosta se slušaju. Sa druge strane ja sam umetnica i ne bavim se profitom - zaključuje Marina.

Možda se nikada i ne udam

Marina smatra da je neukusno to što je ljudi stalno pitaju kada će se udati i kada će roditi dete.

- Mislim da su takva pitanja neukusna, a moj odgovor je “Možda sutra, možda nikada”- kaže ona.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar