/slikaFoto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
Estrada

Maja Berović krije trudnoću ili je riječ o stilskoj promjeni?

Prije nekoliko dana je domaće medije obišla vijest da je pjevačica Maja Berović navodno već neko vrijeme u drugom stanju.


Ona se tim povodom do danas nije oglašavala - ni kako bi demantovala, ni kako bi potvrdila ova saznanja. Ipak, Maja je podgrijala glasine kada je došla na svoj drugi nastup nakon ovih vijesti, pri čemu je vješto krila stomak.

Naime, Berovićeva se prethodnog vikenda na nastupu u Diseldorfu pojavila u jednom od svojih karakterističnih scenskih seksi izdanja, odnosno u bodiju, mrežastim čarapama i dubokim čizmama. Međutim, pjevačica je sada preko svega toga obukla široki sako u neon zelenoj boji, te su mnogi komentarisali kako je ovom kombinacijom željela da sakrije trudnički stomačić.

Govorkanja na ovu temu su postala još glasnija kada je tokom igranja slučajno podigla sako, pa su mnogi komentarisali da na njenom tijelu u predjelu stomaka vide promjenu i da je sigurno u blagoslovenom stanju, iako o tome ne želi još javno da govori.

Maja je takođe i na svom prethodnom nastupu u Švajcarskoj sakrila stomak širokom "Versaće" košuljom, pa su njeni fanovi i dalje u nedoumici da li je samo željela da sakrije stomak ili je naprosto riješila da napravi malu stilsku promjenu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial)ne

Izvor: nezavisne.com

Komentari

Ostavite komentar