/slikaFoto: PRINTSCREEN
Ostalo

Manekenka o poniženju na snimanju spota: Uhvatio me za grudi, bio je pijan

Jedna od najplaćenijih supermodela na svijetu, Emili Ratajkovski (30), u njenoj knjizi "My Body" iznijela je niz tvrdnji koje su vezane za snimanje spota pjesme "Blurred Lines".


Naime, Ratajkovski je otkrila kako ju je tokom snimanja spota, pjevač Robin Tik (44) dodirivao po golim grudima.

"Odjednom, iznenada, osjetila sam hladne ruke stranca na mojim golim grudima. On je stajao iza mene. Odmah sam se odmakla, a zatim sam ga pogledala u čudu", napisala je Emili u knjizi koja treba da se objavi sljedeći mjesec.

Ratajkovski je bila jedna od tri modela koja su se pojavljivala u spotu za pjesmu sa kojom je ovaj muzičar stekao svjetsku slavu. Pjesma je nastala kao saradnja Robina Tika, Farela Vilijamsa i repera imena IT.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Kako prenosi, "New York Post", ona je na početku uživala u snimanju spota, a zatim se Tik napio i počeo grubo da se ponaša.

"Smijao se tokom snimanja, nije mogao da stoji na nogama, u jednom trenutku Dajana Martel, rediteljka videospota, pitala ga je da li je dobro", piše u knjizi.

Emili je dodala i kako se tokom snimanja u studiju u Los Anđelesu osjećala poniženo, te da je izbjegavala kontakt očima sa pjevačem.

Martel je potvrdila incident i rekla kako pamti trenutak kada je pjevač uhvatio Ratajkovski za njene grudi.

"Stajao je iza nje i objema rukama uhvatio njene grudi. Odmah sam počela da vičem na njega jer mi nije bilo jasno šta radi. Rekla sam tada i da je snimanje završeno", objasnila je pa dodala kako je Tik bio pijan, a kasnije se i izvinio za svoj postupak.

Dajana Martel smatra kako muzičar nikada ne bi tako postupio da je bio trezan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Ovo nije prvi put da je pjesma izazvala kontroverzu. Porodica Marvina Geja tužila je Tika i Farela, rekavši da je "Blurred Lines" plagijat hita "Got To Give It Up" Marvina Geja iz 1977. godine.

Na kraju su Farel i Tik morali da plate porodici odštetu od 7,3 miliona dolara.

Izvor: nezavisne.com

Komentari

Ostavite komentar