/slikaFoto: Emilija Jovanović
Estrada

JELENA KOSTOV SE BACILA U NOVI BIZNIS, LOVA SAMO KAPLJE! Uložila je VELIKI NOVAC

Pauzirala sa pevanjem.


Zbog i dalje nestabilne situacije s koronom, brojni pevači su od početka pandemije "na čekanje" stavili pevanje i istovremeno otpočeli druge poslove, a novim biznisom pohvalila se i Jelena Kostov.

Ipak, ona ističe da posao koji je pokrenula nema veze sa koronom, već da je odavno želela fitnes studio, što je sada i ispunila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena)

- Moja kuma i ja smo rešile da sve žene u Nišu, moja koleginica Mia mi je dala ideju za ovo i stvarno se dobri rezultati postižu ovim spravama za mršavljenje. Ovo nema nikakve veze sa koronom, ovo je moja ljubav prema tome da žene budu zgodne. Svi imamo problema ponekad sa viškom kilograma, a ovo je dobro i za muškarce - rekla je Jelena.

Pevačica i novopečena biznismenka je otkrila i kako će treninzi funkcionisati.

- Ja sam više zadužena za reklamu, a moja kuma za same treninge. Na svom primeru sam se uverila da je ovo dobra stvar. Kad osoba uđe u tu spravu, ona se vakumira do struka i potom se puštaju infracrveni zraci koji daju toplotu, a vakum otežava kretanje. Stiče se utisak da se hoda kroz blato, rezultati su za 40% bolji nego traka za trčanje - objasnila je pevačica.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar