/slikaFoto: PRINTSCREEN
Estrada

CECA SE VRAĆA U RODNU ŽITORAĐU! "GUŠIM SE PREVIŠE I TRPIM U BEOGRADU"

Sin isto voli selo, kao i ona.


Svetlana Ceca Ražnatović (48) decenijama živi u Ljutice Bogdana na Dedinju, ali sada je otkrila da bi se rado odselila.

Ona kaže da bi rado spakovala kofere i vratila se da živi na selo! Pevačica poreklom iz Žitorađe tvrdi da joj se smučio Beograd, gde živi već 32 godine.

Volela bih da odem na selo, ali mi obaveze to ne dozvoljavaju... Gušim se u smogu u Beogradu, ali trpim... - kaže Ceca i dodaje da i njen sin Veljko voli selo, pa je zato rešio da živi u tazbini u Titelu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Još kao dete je voleo selo, jer mu takva sredina uliva mir. Zato je izgradio svoje carstvo u kom uživa daleko od grada. Za razliku od Veljka, njegovoj sestri Anastasiji prija grad.

- Ona nema ništa protiv grada! Uveliko radi na svojim novim projektima. I ja slušam neke nove melodije, valjda ću uskoro početi da snimam - kaže Ražnatovićeva.

Ceci je većinu hitova napisala pokojna Marina Tucaković, pa će sada pevačica morati da traži nove saradnike.

- Žao mi je što nemam nijednu Marininu pesmu, a da je nisam snimila. Sve što je radila za mene, otpevala sam. Ona je bila genije, božji dar! Nepogrešiva u svemu što je radila. Bila je deo moje porodice... Celu njenu porodicu sam tako doživljavala. Što kaže Ana Nikolić, pričaće se o vremenu sa Marinom i posle Marine - završava priču folk zvezda.

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar