/slikaFoto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
Estrada

EDITA ARADINOVIĆ ZARONILA U BAZEN PUN LEDA: Ljudi FRAPIRANI pevačicinim potezom

Objasnila je o čemu se radi.


Pevačica Edita Aradinović poznata je po svom avanturističkom duhu. Međutim, sada je na iznenađenje mnogih pokazala metodu nepoznatu mnogima.

Naime, ona je zaronila u bazen pun leda i opisala ceo proces na svom Instagramu.

Pogledajte o čemu je reč:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by едита (@editaaradinovic)

Ne bih da budem napadna a jesam, i da se hvalim, a ne hvalim se ali cu podeliti jos jedno iskustvo sa vama! A rec je o metodi! Ooo da!!! Ovo ludilo odrzavalo se u Sportskom centru Senjak kod sa carobnim Gajom i Emom! Istina je da nisam uspela da izdrzim u vodi duze od 3 minuta, sto mi je bio podstrek da probam ponovo i da se izborim sa samom sobom, jer sam u toj vodi pod adrenalinom dobila napad panike!

Dakle nije mi bio problem sto je voda hladna i puna leda, nego sto sam umislila da cu da se ugusim iki u najmanju ruku explodiram! Ja znam svoje mane, a znate li vi svoje? Obracam se i koristim priliku da ovog puta ne budem samo lepa na sceni i van nje, vec da podelim iskustvo koje bih rado preporucila svakom ko zeli da vise nikad ne bude bolestan. Ona to radi volonterski, cistog srca, i preporucujem vam da i vi tako pristupite! Nikako iz ciste radoznalosti! Srecni! - napisala je Edita u opisu fotografije.

 

Izvor: Espresso.rs

Komentari

Ostavite komentar