/slikaFoto: PRINTSCREEN
Zanimljivosti

Kćerka najbogatije Srpkinje otvorila vrata doma vrijednog 134 miliona evra

Petra Eklston pokazala je široj javnosti enterijer svoje luksuzne kuće "Sloun haus" u Londonu, koja trenutno važi za najatraktivniju u britanskoj prijestonici.


Kćerka najbogatije Srpkinje Slavice Eklston i Bernija Eklstona, tridesetdvogodišnja Petra otvorila je vrata svog doma u Londonu.

Ova luksuzna kuća mogla bi uskoro da se nađe i na tržištu, i to za vrtoglavu cijenu od 134 miliona evra.

Kuća poznata pod nazivom "Sloun haus" izgrađena je krajem 18. vijeka i važi za najatraktivniju u britanskoj prijestonici, a Petra je sada na Instagramu svima pokazala i kako izgleda luksuzni enterijer njenog bogatog doma.

"Trebalo mi je pet godina da završim uređivanje doma koji apsolutno obožavam. Zaista se nadam da ćete uživati, trebalo mi je puno hrabrosti i uvjeravanja da napokon dopustim snimanje. Iskreno rečeno, zaista sam uživala u ovome", napisala je Petra uz objavljeni video-snimak, a u kuću je pustila i novinare časopisa "Architectural Digest" za koji je dala intervju.

Petra i njen bivši suprug Džejms Stant kupili su kuću 2010. godine i pet godina joj je bilo potrebno da je uredi onako kako je to sama zamislila.

"Kopali smo 15 metara duboko. Gradilo se gore i dolje kako bismo na imanju imali sve što je potrebno. Imamo bazen, teretanu, spa, hamam, salon, dječju igraonicu, teren za skvoš i kućni bioskop. Kuća je imala veliki potencijal da postane imanje koje oduzima dah", otkrila je.

Petra je u njoj provela i karantin zbog virusa korona, zajedno s djecom i svojim vjerenikom Semom Palmerom s kojim rado posjećuje i rodnu zemlju svoje majke.

Međutim, njihov dom trenutno se nalazi u Brentvudu u Los Anđelesu, pa razmišljaju o prodaji ovog bajkovitog britanskog imanja sa čak 14 spavaćih soba.

Petra je "Sloun haus" kupila po cijeni od 80 miliona, za obnovu je uložila 34, a prodaće je za 134 miliona evra. Izgleda da je od roditelja, naslijedila i istančan smisao za biznis.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Ecclestone (@petraecclestoneofficial)

Izvor: nezavisne.com

Komentari

Ostavite komentar